Shop

Попуст

КОЖНИ ортопедски влошки

800 ден 399 ден

КОЖНИ ортопедски влошки за здраво стапало, зглобови и кичма.
– Неправилната положба на стапалото може да биде причина за искривување на нозете, болка во зглобовите, колената, ‘рбетниот столб (кичмата) куковите и др.
Подарете удобност на вашите стапала со влошки кои го памтат обликот на стапалото и чувствувате леснотија и стабилност при одењето и жто е најважно не ја задржуваат потта и не се умирисуваат.

Големина од 36 до 46 

Можете да ги користите на: обични и спортски чевли, патики, сандали, високи потпетици, чизми … погодни за спорт, прошетка, работа и др.
Влошките на фотографијата се само пример за објаснување и изглед на калап и ортопедскиот дел. На другата фотографија се тие што ги нарачувате.
При нарачка во следниот чекор во коментар напишете го бројот кој Ви е потребен.

Опис на производот

КОЖНИ ортопедски влошки за здраво стапало, зглобови и кичма.
– Неправилната положба на стапалото може да биде причина за искривување на нозете, болка во зглобовите, колената, ‘рбетниот столб (кичмата) куковите и др.
Подарете удобност на вашите стапала со влошки кои го памтат обликот на стапалото и чувствувате леснотија и стабилност при одењето и жто е најважно не ја задржуваат потта и не се умирисуваат.

Големина од 36 до 46 

Можете да ги користите на: обични и спортски чевли, патики, сандали, високи потпетици, чизми … погодни за спорт, прошетка, работа и др.
Влошките на фотографијата се само пример за објаснување и изглед на калап и ортопедскиот дел. На другата фотографија се тие што ги нарачувате.
При нарачка во следниот чекор во коментар напишете го бројот кој Ви е потребен.