Shop

Попуст

Кожен паричник на познат производител (100% природна кожа)

2,800 ден 999 ден

Преубав кожен паричник од неколку светски познати брендови. Паричникот е направен од 100% природна кожа. Има прегради за кеш пари, картички, лични документи и др.
Hugo Boss, Armani и други познати и не толку познати производители. Елегантен и најпродаван модел на овие брендови. Секој што го купи или го добил на подарок, забележал успех во бизнисот, работното место и игрите на среќа. Пример доколку имате некој друг аксесоар од Hugo Boss, одберете таков паричник, или доколку Вашиот автомобил е еден од горе споменатите брендови, одберете соодветен.
Еден од повеќето случаеви од големите имиња е бизнисменот Ричард Ноер кој набрзо по подарокот на ваков модел на паричник од неговата сопруга, го склучил животниот договор со една германска компанија која му донела милиони во само неколку недели.
Интересно… 🙂

Погледнете паричници од еко и природна кожа, скај, платно и др.  кожни ремени, машки чанти за на рамо по екстра цена од овие брендови. Кликнете тука за кожни ремени од Hugo Boss, BMW, Audi, Gucci и др.
* Доколку нарачате и паричник и ремен, доставата ќе Ви биде бесплатна!

Шифра KP0001 Категории:, , , Тагови:, , , , , ,

Опис на производот

Преубав кожен паричник од неколку светски познати брендови. Паричникот е направен од 100% природна кожа. Има прегради за кеш пари, картички, лични документи и др.
Hugo Boss, Armani и други познати и не толку познати производители. Елегантен и најпродаван модел на овие брендови. Секој што го купи или го добил на подарок, забележал успех во бизнисот, работното место и игрите на среќа. Пример доколку имате некој друг аксесоар од Hugo Boss, одберете таков паричник, или доколку Вашиот автомобил е еден од горе споменатите брендови, одберете соодветен.
Еден од повеќето случаеви од големите имиња е бизнисменот Ричард Ноер кој набрзо по подарокот на ваков модел на паричник од неговата сопруга, го склучил животниот договор со една германска компанија која му донела милиони во само неколку недели.
Интересно… 🙂

Погледнете паричници од еко и природна кожа, скај, платно и др.  кожни ремени, машки чанти за на рамо по екстра цена од овие брендови. Кликнете тука за кожни ремени од Hugo Boss, BMW, Audi, Gucci и др.
* Доколку нарачате и паричник и ремен, доставата ќе Ви биде бесплатна!