Shop

Попуст

Караоке Bluetooth звучник со микрофон

2,600 ден 1,490 ден

Караоке Bluetooth звучник за одлична забава! Приредете незаборавно караоке шоу било каде во било кое време. Уред кој нуди повеќе можности за незаборавни моменти, погоден за сите генерации. Можност за слушање музика од смартфон преку Bluetooth, SD картица, УСБ, AUX и приклучок за микрофон и светлосни ефекти.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

 • Мартијал: ABS plastic
 • Светлосни ефекти во различни бои
 • Јачина: 5W
 • ПМПО јачина: 20W
 • Импеданса: 2Ω
 • Големина: 16цм
 • Bluetooth V4.0
 • Фрекфенција: 100Hz – 18KHz
 • Дисторзија: ≤ 1%
 • Јачина на звук: 78dBA
 • USB / TF Картица
 • Батериски полнач: 1800mAh / 3.7V
 • Волтажа на полнење: DC 5V
 • Издржливост на батерија: 2 – 4ч. зависност од јачината, караоке влече повеќе сила
 • AUX порта: се приклучува 3.5mm кабел
 • Додатни приклучоци: 1 микрофон , кабел за полнење, 3.5mm кабел

Погледнете караоке микрофон со звучник и светлосни ефекти

Опис на производот

Караоке Bluetooth звучник за одлична забава! Приредете незаборавно караоке шоу било каде во било кое време. Уред кој нуди повеќе можности за незаборавни моменти, погоден за сите генерации. Можност за слушање музика од смартфон преку Bluetooth, SD картица, УСБ, AUX и приклучок за микрофон и светлосни ефекти.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

 • Мартијал: ABS plastic
 • Светлосни ефекти во различни бои
 • Јачина: 5W
 • ПМПО јачина: 20W
 • Импеданса: 2Ω
 • Големина: 16цм
 • Bluetooth V4.0
 • Фрекфенција: 100Hz – 18KHz
 • Дисторзија: ≤ 1%
 • Јачина на звук: 78dBA
 • USB / TF Картица
 • Батериски полнач: 1800mAh / 3.7V
 • Волтажа на полнење: DC 5V
 • Издржливост на батерија: 2 – 4ч. зависност од јачината, караоке влече повеќе сила
 • AUX порта: се приклучува 3.5mm кабел
 • Додатни приклучоци: 1 микрофон , кабел за полнење, 3.5mm кабел

Доколку сакате максимално професионално караоке шоу, нарачајте и бежичен микрофон, добијте попуст и имајте БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Погледнете караоке микрофон со звучник и светлосни ефекти