Shop

Попуст

Караоке микрофон со Bluetooth

1,400 ден 799 ден

Караоке Микрофон со звучник и Bluetooth – електронски уред за забава за деца и возрасни. Самиот микрофон има звучник, а во зависност од моделот и светлосни ефекти. Има копчиња за подесување на звук, ехо/хал, ефекти и светлина и преку Bluetooth може да се врзе со било кој уред со истите можности (телефон, лаптоп, телевизор, таблет и др.)
Совршен уред за добра забава.

Овој производ е на временски лимитиран попуст кој можете да го видите на почетната страна во најдолниот дел.
Погледнете и Караоке Bluetooth звучник со микрофон

Опис на производот

Караоке Микрофон – електронски уред за забава за деца и возрасни. Самиот микрофон има звучник и светлосни ефекти. Има копчиња за подесување на звук и светлина.
Совршен уред за добра забава.

Овој производ е на временски лимитиран попуст кој можете да го видите на почетната страна во најдолниот дел.
Погледнете и Караоке Bluetooth звучник со микрофон