Shop

Попуст

Женски чанти од познат производител

2,100 ден 699 ден

Неколку модели на женски чанти од познатиот и еден од најмодерните брендови Gucci.
По оваа цена можете да ги нарачате веднаш бидејќи оваа понуда е временски ограничена. Уште колку денови или часови трае понудата можете да видите на почетната страна во најдолниот дел.
Погледнете и преубав модел од Tommy Hilfiger.

За нарачка, во следниот чекор, во коментар наведете го моделот, бојата или шифрата која што ја имате на секоја фотографија.

Шифра GT0003 Категории:, , , Тагови:, ,

Опис на производот

Неколку модели на женски чанти од познатиот и еден од најмодерните брендови Gucci.
По оваа цена можете да ги нарачате веднаш бидејќи оваа понуда е временски ограничена. Уште колку денови или часови трае понудата можете да видите на почетната страна во најдолниот дел.
Погледнете и преубав модел од Tommy Hilfiger.

За нарачка, во следниот чекор, во коментар наведете го моделот, бојата или шифрата која што ја имате на секоја фотографија.