Shop

Попуст

Дигитална вага за мерење тежина

980 ден 599 ден

Дигитална вага FEI LITE за мерење на тежина. Вагата е само за лична употреба и не се употребува за мерење на предмети, храна, течности и др. Максимална прецизна тежина е 150-180kg.

Вагата работи на мала округла батерија од 3V.

Погледнете и други производи од областа нега и хигиена.

Опис на производот

Дигитална вага FEI LITE за мерење на тежина. Вагата е само за лична употреба и не се употребува за мерење на предмети, храна, течности и др. Максимална прецизна тежина е 150-180kg.

Вагата работи на мала округла батерија од 3V.

Погледнете и други производи од областа нега и хигиена.