Shop

Попуст

Детска јакна/елече (без ракави)

1,100 ден 699 ден

Преубаво детско топло елече погодно за секаква пригода и повеќе годишни времиња. Изненадете ги Вашите најмали и најмили со преубав Божиќен подарок.
Бројчиња од 3 до 13 год.

Во следниот чекор при пополнување на потребните податоци за нарачка, во коментар напишете големина или возраст на детето.

Опис на производот

Преубаво детско топло елече погодно за секаква пригода и повеќе годишни времиња. Изненадете ги Вашите најмали и најмили со преубав Божиќен подарок.
Бројчиња од 3 до 13 год.

Во следниот чекор при пополнување на потребните податоци за нарачка, во коментар напишете големина или возраст на детето.