Shop

Попуст

Големи флипери со 2500 игри

85,000 ден 65,000 ден

Опис на производот

Флиперите се комплетно нови, некористени!
Овие димензии на флипер се погодни за флиперници, кафулиња, пицерии, игротеки, поголеми компании со повеќе вработени кои имаат дел (катче) за забава и др.
Има можност за вградување на дополнителна опрема од типот на жетоњера, или можност за „куцање“ кредити со клуч итн. итн.
Ги содржат најпознатите ретро игри од „флиперските времиња“.
Cadillacs and Dinosaurs, Mortal Kombat, The Punisher, Final Fight, Warriors of Fate, Metal Slug 1-6, Sunset Riders, Super Mario, Sonic the Hedgehog, Snow Bros, Bubble Bobble, Street Fighter, Marvel VS Capcom, TMNT, The Simsons, Street Hoop, Windjammers, Spin Master, 1942… и уште многу други!
Има вкупно 2500 игри.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Приближни димензии: ширина 75см, длабочина 65см, висина 175см
  • Тежина (приближно) 85 кг
  • Дисплеј 27” 16:9
  • Сјајно ламинирана графика
  • LED Marquee
  • Можност за пауза во игра
  • Можност за омилени игри

Ова е малку поскапо задоволсто, но вреди за секоја пара, максимално е оргинален и овозможува вистинско чувство „на флипери“ од времето.
Погледнете ги и флиперите со помали димензии за домашна употреба.
Доколку не можете да си дозволите вакво задоволство, погледнете Нинтендо со 620 игри или Гембој со 400 игри.

ДОСТАВАТА НА ОВОЈ ПРОИЗВОД Е БЕСПЛАТНА ВО ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА