Shop

Попуст

Гел против лебарки – НОВО 100% ефикасно

1,200 ден 499 ден

ВО НАРЕДНИТЕ 12 МИНУТИ, ЗА ДВЕ НАРАЧАНИ ДОБИВАТЕ ЕДНО НА ПОДАРОК
Само ставете во количина 2 и ние ќе Ви испратиме уште едно бесплатно.

Опис на производот

Гел против лебарки Roach Doctor

Овој гел има неколку предности во однос на другите производи. Направен е од безбедни состојки и нема карактеристичен непријатен мирис. Гелот е многу лесен за употреба. Ваша задача е да нанесете производ со шприц во различни делови од куќата. Не мора да го собирате гелот бидејќи доаѓа во посебен сад. Со шприц, лесно можете да стигнете дури и до најоддалечените агли на станот. Главната работа е дека за неколку дена, непоканети гости ќе исчезнат од вашиот дом. Гелот е погоден за елиминирање не само на лебарки, туку и на други инсекти.

Не е опасен ниту отровен за луѓе и миленичиња!
Направен е исклучиво органски со минимална доза на невро-блокатор кој ги парализира малите инсекти, така што неможејќи да се хранат и пијат вода, после 1 до 2 дена умираат.

КАРАКТЕРИСКИКИ:

Тежина: 79 грама;

Волумен: 30 грама;

Димензии на пакетот: 24 x 14 x 2,7 cm.