Shop

Попуст

Бежичен полнач за смартфони (Wireless charger) Duracell

2,000 ден 999 ден

Бежичен полнач за смартфони и други уред кои поддржуваат ваков тип на полнење. Оваа можност е иновација во светот на смарт технологијата и веќе почна масовно да се применува. Полначот е марка Duracell и овозможува полнење на два уреда истовремено. Само го ставате уредот на плочата и тој се полни. Секако за оваа опција е возможна доколку Вашиот уред поддржува “Wireless charging”.

 

Опис на производот

Бежичен полнач за смартфони и други уред кои поддржуваат ваков тип на полнење. Оваа можност е иновација во светот на смарт технологијата и веќе почна масовно да се применува. Полначот е марка Duracell и овозможува полнење на два уреда истовремено. Само го ставате уредот на плочата и тој се полни. Секако за оваа опција е возможна доколку Вашиот уред поддржува “Wireless charging”.