Shop

Попуст

База со два бежични микрофони

2,400 ден 1,399 ден

Професионален комплет од база со два бежични микрофони погодни за настапи на бендови, караоке забави, евенти и др. Базата работи на струја 220V, а микрофоните на 9V коцкаста батерија. Произведуваат одличен звук и имаат домет над 10 метри кој што можете да го регулирате со антените на базата. КАРАКТЕРИСТИКИ: – Модел/бренд – K&K – Јачина – 220V – 50Hz – Фрекфенција (VHF 180-270 MHz), – Јачина на глас. (80dB), – Јачина на фр. 18KHz, – Аутпут (0 – 400mV) СОДРЖИ:  – База со две антени – Два бежични микрофона – Кабелче за струја – Кабелче со две големи банана приклучоци за поврзување на базата со појачало/звучник и др. На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА! Погледни и еден бежичен микрофон со рисивер, караоке микрофон со звучник и Bluetooth, караоке звучникот со Bluetooth е одличен звучник во комбинација со овие два бежични микрофона за одлична караоке забава.

Опис на производот

Професионален комплет од база со два бежични микрофони погодни за настапи на бендови, караоке забави, евенти и др.
Базата работи на струја 220V, а микрофоните на 9V коцкаста батерија. Произведуваат одличен звук и имаат домет над 10 метри кој што можете да го регулирате со антените на базата.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Модел/бренд – K&K
– Јачина – 220V – 50Hz
– Фрекфенција (VHF 180-270 MHz),
– Јачина на глас. (80dB),
– Јачина на фр. 18KHz,
– Аутпут (0 – 400mV)

СОДРЖИ: 

– База со две антени
– Два бежични микрофона
– Кабелче за струја
– Кабелче со две големи банана приклучоци за поврзување на базата со појачало/звучник и др.

Погледни и еден бежичен микрофон со рисивер, караоке микрофон со звучник и Bluetooth, караоке звучникот со Bluetooth е одличен звучник во комбинација со овие два бежични микрофона за одлична караоке забава.