Shop

Попуст

Аларм со сензор за дом, канцеларија, продавница и др.

2,200 ден 899 ден

Најповолна можност до сега!

За безбеден ден и мирна ноќ! Обезбедете го Вашиот дом и семејство, продавница, канцеларија, гаража, магацин и др.
Едноставен за инсталација и користење. Инфрацрвениот сензор детектира секакво движење со домет од 5 метри при што активира звук кој што ќе го вознемири провалникот, крадецот или натрапникот при што секој обид за кражба и провала ќе биде сведен на минимум. Алармот можете да го деактивирате со далинскиот управувач.

Дали вреди за 899 ден. да имате безбеден живот ? Вие одлучувате!
Нарачајте веднаш по оваа цена! Количина е ограничена!

Шифра HA001 Категории:, , , Тагови:,

Опис на производот

  • Ден и ноќ: ефикасна заштита од провалници
  • Со 2 мини-далечински управувачи за вклучување / исклучување
  • Јачина на звук: 105 dB
  • За домови, влезови, простории, гаражи и канцеларии
  • Опсег на PIR сензор: 5 m
  • Агол на откривање: 110 °
  • Температурен опсег: 0 – 30 ° C
  • Лесна инсталација со држач за на ѕид
  • Напојување: 4x батерии тип AA / Mignon или напојување , / LR44 за далечински управувач (вклучени) Димензии: 89 x 124 x 51 mm, далечински управувач: 35 x 59 x 17 mm, тежина: 24 g СЕТОТ ВКЛУЧУВА: 2x далечински управувач (со копчиња), ѕиден носач, сензор, комплет за инсталација и упатство